Бившата служителка на Барак Обама Мария Контрерас-Суийт подаде оферта за

...
Бившата служителка на Барак Обама Мария Контрерас-Суийт подаде оферта за
Коментари Харесай

Бивша служителка на Обама купува компанията на Уайнстийн

Бившата служителка на Барак Обама Мария Контрерас-Суийт подаде оферта за закупуването на продуцентската компания на холивудския ас Харви Уайнстийн. Жената, която бе отпред на администрацията за дребния бизнес в кабинета на 44-ия президент на Съединени американски щати, е предложила 275 милиона $ в подмяна на оборотната компания в киноиндустрията.

Сред измененията, които Контрерас-Суийт планува, в случай че стане притежател на Weinstein Co., е да смени борда на шефовете, който сега е формиран само от мъже. Вместо тях бизнес дамата ще заложи на представителки на нежния пол. Офертата й, по данни на The Hollywood Reporter, е подкрепена от няколко анонимни спонсора, повече от които обаче още веднъж били дами.

Към момента Weinstein Co. към момента не се е оповестила в неплатежоспособност, въпреки компанията да изпитваше финансови проблеми и преди десетки актриси да обвинят Харви Уайнстийн в секс тормоз.

Междувременно стана ясно, че единствено месец преди абсурда, продуцентът и юристите му създали лист с 91 имена на хора в промишлеността, които следвало да бъдат уверени да не приказват обществено за конфликта си с Уайнстийн. Сред тях попадат и огромна част от дамите, проплакали след това от сластните похождения на аса.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР