Бившата шампионка в категория на UFC в категория сламка Йоана

...
Бившата шампионка в категория на UFC в категория сламка Йоана
Коментари Харесай

Йеджейчик се завърна с победа над Горещата каратистка

Бившата шампионка в категория на UFC в категория сламка Йоана Йеджейчик се завърна в осмоъгълника с победа над Мишел Уотърсън - Горещата каратистка в централното събитие на галавечерта UFC Файт Найт 161 в Тампа.
A happy @joannamma limps her way backstage after a lopsided win over Michelle Waterson. #UFCTampa pic.twitter.com/0HYpVFW940
— MMA Junkie (@MMAjunkie) October 13, 2019 След изиграването на пет рунда съдиите единомислещо отсъдиха успеха в интерес на Йеджейчик като записаха в картите си надлежно 50-45, 50-45 и 49-46. Като цяло Йеджейчик не остави подозрения в превъзходството, макари Уотърсън да имаше своите моменти, изключително в третия рунд, когато полякинята се измъкна от сложна обстановка, която можеше да се окаже решаваща за изхода на дуела. Уотърсън сподели за какво е фаворитка на публиката и откакто понесе доста тежки удари предприе офанзива в последната минута и опитва риър-некед-чоук, като беше покрай това да постави завършек на борбата. Впоследствие пък Йеджейчик си върна самодейността в четвъртия, само че контузи неприятно десния си крайник, което беше предстоящо след нанесените над 200 удара. В петия полякинята действаше по-внимателно и в последна сметка опази превъзходството си до края на рунда, с цел да грабне успеха, нейна 11-а в UFC.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР