Бившата съпруга на Росен Плевнелиев–Юлияна, демонстрира шеметна форма след развода.

...
Бившата съпруга на Росен Плевнелиев–Юлияна, демонстрира шеметна форма след развода.
Коментари Харесай

Юлияна Плевнелиева в супер форма след развода с президента

Бившата брачна половинка на Росен Плевнелиев–Юлияна, показва шеметна форма след развода. Двойката се раздели малко след края на мандата на някогашния държавен глава, а наскоро тя излезе на ярко, научи HotArena .

Плевнелиева, която по време на целия президентски мандат стоеше надалеч от прожекторите, в този момент излезе на ярко. Щастлива и усмихната, тя се включи в маратон за фенове, където шашна с физически данни.

От фотосите се вижда, че е отслабнала още повече, евентуално вследствие на тренировките.

Плевнелиева, която по време на целия президентски мандат беше в анонимност, демонстрирала ведро въодушевление, разговаряла с останалите участници и създавала усещане, че е на върха на щастието си.

Очевидно връзката на синоптичката Деси Банова и някогашния й мъж, по никакъв начин не се отразява на настроението й.

Близки до Юлияна разкриват, че тя се стимулирала да влезе във форма, откакто брачният партньор й я зарязал поради по-млада и атрактивна жена. До момента някогашната госпожа Плевнелиева не е коментирала на никое място бременността на Деси Банова, нито пък идната им женитба.

Под въпрос е и наличието на синовете им на венчавката му в Гърция.

Самият Плевнелиев разкри, че през цялото време на връзката си срещнал синовете си с Деси Банова, а те я приели добре. Синоптичката обаче нямала особени мераци да се прави на майка и с тях, защото вниманието й е разграничено сред 7-годишната Йоана и бебето.

Момиченцето бързо приело Плевнелиев и привикнало с наличието му в дома си. Но в това време задавало доста по-неудобни въпроси за бебето, за разлика от синовете на някогашния президент.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР