Бившата румънска министърка на регионалното развитие и туризма в периода

...
Бившата румънска министърка на регионалното развитие и туризма в периода
Коментари Харесай

Бивша румънска министърка арестувана в България

Бившата румънска министърка на районното развиване и туризма в интервала от 2010 година до края на 2011 година Елена Габриела Удря е арестувана у нас от националната полиция, заяви Министерство на вътрешните работи.

В дирекцията за интернационално съдействие е получено незабавно искане за подпомагане от румънските полицейски управляващи за локализиране на територията на страната на лек автомобил и придвижващите се с него лица.

Според данните в колата е била румънка, наказана на шест години отнемане от независимост за корупция.

Информацията е изпратена на българската гранична полиция за попречване на опцията дамата да напусне страната или да се укрие, оповестяват от вътрешното ведомство.

След подхванатите дейности излиза наяве, че дамата и автомобилът се намират покрай граничния пункт Кулата. Издадена е и европейска заповед за арест.

Според данните, предоставени на българските управляващи, Удря е направила поредност от дейности за приемане на имотна полза, вследствие на които от разнообразни компании са дадени под формата на рушвет над 12 000 000 румънски леи и 1 100 000 евро.

Към момента тя е арестувана за 24 часа по отношение на издадената от румънските управляващи европейска заповед за арест.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР