Бившата половинка на Благой Георгиев - Есмер Омерова, разкри, че

...
Бившата половинка на Благой Георгиев - Есмер Омерова, разкри, че
Коментари Харесай

Есмер разкри от колко години Благой не е виждал детето си, не давал и пукнат грош за него

Бившата половинка на Благой Георгиев - Есмер Омерова, разкри, че футболистът не е виждал от пет години детето си. 

Това стана ясно от отговорите, които красивата рускиня даде на почитателите си в обществените мрежи. Сред въпросите, с които почитатели заляха грациозната брюнетка, имаше и такива, свързани с връзките ѝ с екс-съпругът ѝ от България - Благой, в това число и общото им дете Елай, научихме от " Телеграф ".



Танцьорката беше задоволително сбита, като на запитванията Елай вижда ли се с Благой и от какъв брой време Благой не е виждал сина си, тя даде еднопосочен отговор “не “.

Някои от почитателите на рускинята обаче не се задоволиха единствено с тези отговори и продължиха да я бомбардират с любознанието си по същата тематика. Така на въпроса дали нашенецът поема най-малко финансовата грижа за отрочето си, те още веднъж получиха негативен отговор. 



Така Есмер публично призна пред аудиторията си, че някогашният ѝ не взе участие по никакъв метод в развъждането на детето им. Нещо повече, татарката счете за належащо внимателно да напише, че когато един мъж е слаб, той се пробва да убеди дамата, че повода за всичките им проблеми се крие в нея.

Прекалено многото въпроси, свързани с някогашния ѝ брачен партньор, изненадаха неприятно рускинята и тя реши да запише видеообръщение, в което ясно да изясни, че доста от дълго време е не запомнила, че футболистът съществува и е неприятно сюрпризирана от обстоятелството, че не престават да я занимават с него.
                             

„ Дори не си припомням за този човек, той не значи нищо за мен “, изясни в клипа хубавицата и помоли почитателите си да спрат да ѝ задават въпроси, свързани с него.

Тя добави, че не таи неприятни усеща към него и му пожелава всичко най-хубаво. Есмер добави още, че отдавана е спряла да се интересува от каквото и да е, обвързвано с него.
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР