Бившата плеймейтката Светлана Василева, която забърса милионерския наследник Християн Гущеров,

...
Бившата плеймейтката Светлана Василева, която забърса милионерския наследник Християн Гущеров,
Коментари Харесай

Старият Гущеров нямал доверие на снаха си

Бившата плеймейтката Светлана Василева, която забърса милионерския правоприемник Християн Гущеров, омъжи се за него, а тази пролет му роди и дете, бе прецакана грубо от своя свекър.

Преди дни бащата на Християн Добромир Гущеров реализира грандиозна бизнес договорка, продавайки за 8,2 милиона лв. топ парцел в центъра на София, писа " Уикенд “.

Свекърът на Светлана се раздели със постройка в идеалния център – на ул. " Хан Крум " №31, която е продадена на притежателя на куриерската компания " Еконт " Николай Събев против сумата от 8,2 милиона лв.. За тези пари босът на пратките получава постройка със застроена повърхност от 240 кв. м. и двор от близо 1 декар, демонстрира информация в имотния указател.

Имотът, продаден от Добромир Гущеров, има съвсем 100-годишна история. Къщата е издигната през 1922 година и в нея е живял министъра на финансите през 30-те години на предишния век Марко Рясков. След 9 септември 1944 година фамилията му е изселено, домът му е иззет, а той попада в пандиза в Белене с обвиняване, че е британски разузнавач. В дома му след конфискацията се настанява комунистическия водач Антон Югов – министър ръководител на България в интервала 1956-1962 година

Добромир Гущеров купи парцела през 2007 година от банкрутиралите предприемачи Красимир Стойчев и Ангел Първанов, а 12 години по-късно се разделя с историческата къща, евентуално прелъстен от тлъстата цена, която му заплащат за парцела. В момента в постройката се обитава един от най-хубавите софийски заведения за хранене – на Андре Токев. Преди време Гущерови също се пробваха да въртят собствен ресторант там – " Реджина ", само че небрежно го затвориха и го отдадоха чартърен.

Приближени до снахата Светлана Гущерова обаче разкриха, че остарелият предприемач Добромир Гущеров не е спазил обещанието си, обещано тази пролет – къщата да бъде приписана на новородената му внучка Анелия-Добромира. Бебето бе родено от Светлана на 3 април, а хитрата моделка кръсти пеленачето с две имена, с цел да угоди и на майката, и на бащата на мъжа си Християн Гущеров.

" Добромир Гущеров тържествено даде обещание да подари къщата в центъра на София на първото дете на сина си Християн, само че не си съблюдава обещанието ", споделят близки до пенсиониралата се като еротична моделка.

Според осведомени с цялата обстановка, остарелия бизнес хитрец Добромир Гущеров по никакъв начин не вярвал на брачната половинка на сина си и не желаел да ѝ трансферира какъвто и да е парцел. По подобен метод някогашният необут на несъществуващото към този момент застрахователното сдружение " Орел " постъпи и с фолкпевицата Мария. След като Мара Отварачката бе прогонена от Християн, чалгаджийката се ожали, че Гущеров-старши ѝ конфискувал дори джипа.

Мария обаче не роди дете на Християн, до момента в който Светлана към момента се надява да подсигури с влиятелен парцел новороденото си дете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР