Бившата номер 9 в световната ранглиста Юлия Гьоргес обяви, че

...
Бившата номер 9 в световната ранглиста Юлия Гьоргес обяви, че
Коментари Харесай

Юлия Гьоргес сложи край на кариерата си

Бившата номер 9 в международната класация Юлия Гьоргес разгласи, че приключва спортната си кариера. 31-годишната германка, полуфиналистка от " Уимбълдън " през 2018 година, завоюва седем трофеи в кариерата си сред 2010 и 2019 година. Най-високото й класиране в международната класация е номер 9, а последната й присъединяване беше на Откритото състезание на Франция в Париж по-рано този месец.

" Скъпи другари, пиша ви, тъй като съм подготвена да кажа " Сбогом " на тениса ", написа Гьоргес в Инстаграм.

Thank you,

We'll miss you on Tour.
— wta (@WTA) " Тенисът ми даде толкоз доста разнообразни типове страсти по време на кариерата ми и съм доста признателна за всичко, което той ми сподели и ме научи. Научих се по какъв начин да се оправям с най-тежките загуби, само че също по този начин да се веселя на най-невероятните победи в кариерата си, да се боря доста и в никакъв случай да не се отхвърлям от фантазиите си ", добави германката.

" Винаги съм знаелa по какъв начин ще се усещам, когато пристигна време да се сбогувам с тениса, и този миг настъпи. Готов съм да затворя тази глава от живота си и да отворя нова, от която в действителност съм разчувствана. " Благодаря на тениса за всичко, което ми даде. Ще останеш вечно в сърцето ми ", добави Гьоргес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР