Бившата на Петър Петров - Еврото Любена Павлова била бясна,

...
Бившата на Петър Петров - Еврото Любена Павлова била бясна,
Коментари Харесай

Lupa.bg научи: Палавата Любена още бясна, че я разкарвали бременна!

Бившата на Петър Петров - Еврото Любена Павлова била гневна, че я разкарваха бременна по разпити, научи Lupa.bg от нейни доближени. Тя даже обмисляла опцията да заведе каузи, откакто към този момент роди рожбата си при започване на октомври. Въпреки че щерка й се роди жива и здрава, майка й не желала да елементарни напрежението, на което я подложили проверяващите. От гняв Любена не запомнила да си постави и сутиена преди разпита, безапелационни бяха бдителни кореспонденти. 

Според по-ранни известия на прокуратурата Павлова, която взе участие преди в зрелищни секс фрагменти, би трябвало да получи обвинявания като участник в аферата " Осемте джуджета ".

Заедно с нея обвинен е тогавашният ѝ брачен партньор, както и прокурорът от закритата спецпрокуратура Деян Дилянов.

Павлова и Петров са обвинени поради укриване на златни монети, а магистратът – в длъжностно закононарушение.

Преди да роди Павлова съобщи единствено, че са ѝ повдигнали обвинявания " за някакви нелепости ", които в никакъв случай не са случвали. На въпрос дали е жив оповестеният за търсене Пепи Еврото тя тогава отговори: " Тоя не го познавам. Пепи Еврото не познавам ".

Петров и Павлова бяха посочени като две от основните настоящи лица в аферата " Осемте джуджета " от предприемача Илия Златанов. Той твърди, че бизнесът му е бил високомерен със съдействието на прокуратурата и Петров.

Медията ни научи, че против нея има и други показания, които не са формирани до този миг под формата на обвиняване. Прокурорите въпреки всичко показали жал към бременната тогава жена, а и в полза на истината нямали задоволително доказателства за изказванията против нея.

Не е изключено обаче, порно Люблена да последва ориста на някогашната кметица на " Младост " Деси Иванчева, която макар, че е майка се реалокира в Сливенския затвор. 

Преди месеци потегли мълвата, че търсения Петьо Петров е умрял от инфаркт в Емирството, която към момента не може да бъде публично доказана. Междувременно се появи писмо, писано от Пепи Еврото, в което някогашния следовател твърди, че всеки месец е давал рушвети на европрокурора Теодора Георгиева. Автентичността на писмото е противоречива.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР