Бившата Мисис България исъстезателка по конна езда Екатерина Велчеватвърди, че

...
Бившата Мисис България исъстезателка по конна езда Екатерина Велчеватвърди, че
Коментари Харесай

“Страшно е 6-годишното ти дете да те види в безпомощно състояние“: Разказ на бивша Мисис България

Бившата Мисис България исъстезателка по конна езда Екатерина Велчеватвърди, че още веднъж е била пребита от някогашния ѝ партньорАлександър Кръстев, с който имат щерка. Нападната е на 24 юли пред блока, където живее, в столичен квартал. Това е следващият случай на тормоз и принуждение против нея, за който тя описа пред.

" На 24 юли сеподготвяхдаотида на работа,малката мидъщеряМария, на шест години,беше с мен.Чухме крясъци за помощ,идващи извън. Излязохме пред жилището ми и аз видях моя възрастен татко да лежи на земята оцапан с кръв, аАлександър Кръстев да му нанася юмручни удари в лицето, да го души, и му взе телефона, с цел да не може да позвъни на полицията.

В момента, в който Александър Кръстев видя мен и детето, ни подгони. Настигна ни изапочна да ме удря откъм гърба в главата и да ме рита. Аз паднах незабавно на земята. В това време се появиха две непознати дами и аз помислих, че ще ни оказват помощ. Виках „ Помощ! “. Само четези дами подгониха дъщеричката ми. Тя тичаше и се опитваше да им избяга. Но те принудително я хванаха и влачейки я, я замъкнаха към някакъв автомобил, сив на цвят, до момента в който аз лежах на земята и нямах опция да стана, защото Александър Кръстев лежеше върху мен име удряше в главата, удряше главата ми в бетонната площадка, с цел да не мога да оказа помощ на детето си. Два метра по-надолу лежеше моят татко Георги, също в кръв. И това е последното нещо, което шестгодишната ми щерка е видяла ".

Преди девет или 10 дни,шестгодишно момиченце е видяло майка си да лежи на земята в безпомощно положение, и дядо си.

" Нямам визия къде е детето в този момент и нямам визия какво си мисли Мими за мен и какво ѝ споделят - дали съм жива, дали я диря. През 2021 година Александър Кръстев, който ѝ е татко, отново я отвлече. Тогава с помощта на медиите си върнах детето. През цялото времебащата казвал, че няма да ме види повече, и да ме не помни ", споделя още Екатерина.

" Правата са в мен, бащата има право на летен отпуск и за съботно-неделни контактиза да отбрани детето съдията е определила мобилен екип да предава детето на татко му, с цел да са сигурни, че минава непринудено. Не познавам двете дами, които помогнаха на Александър Кръстев да отвлече детето ", сподели още тя.

От Euronews Bulgaria са потърсили и бащата за коментар, с цел да бъде чутаи неговата позиция по тематиката, нокъм този миг няма отговор от него.

Поискана е и публична позиция от Софийската районна прокуратура. Оттам написалиследното: " По сигнала на Екатерина Велчева за случилото се на 24.07.2023 година е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение, за това, че е била принудена да претърпи нещо обратно на волята си, като за това е била използвана мощ, а действието е било осъществено в изискванията на домашно принуждение. По случая наблюдаващ прокурор е дал подробни инструкции на проверяващ служител на реда какво следва да се извърши в хода на следствието. "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР