Бившата мегазвезда в американския баскетбол Меджик Джонсън и холивудската знаменитост

...
Бившата мегазвезда в американския баскетбол Меджик Джонсън и холивудската знаменитост
Коментари Харесай

Пълен майтап: взеха Меджик Джонсън и Самюъл Джаксън за мигранти

Бившата мегазвезда в американския баскетбол Меджик Джонсън и холивудската звезда Самюъл Л. Джаксън бяха взети за мигранти в Италия. Странното събитие се случи около фотография на двамата.

Легендарният пойнт гард на Лос Анджелис Лейкърс, който бе част от фамозния " Дрийм отбор " на Съединени американски щати на Олимпийските игри в Барселона'92, е на отмора в италианския курорт Форте дей Марми. Ваканцията на Меджик е съвпаднала като време и място с тази на звездата от филми като " Криминале ", " Умирай мъчно 3 ", " Джанго без окови ", " Омразната осморка ", " 51-ият щат " и други

Славният баскетболист и Самюъл Джаксън се отдали на шопинг, след което седнали за една обща фотография, което приковало вниманието на минувачите. Впоследствие обаче се надига огромна вълна от неодобрение в обществените мрежи. Много италианци взели легендите за мигранти, които харчат държавните пари - италианското държавно управление обезпечава за бежанците по 35 евро дневно от джоба на данъкоплатците. Чантите с покупки от скъпи магазини, които се виждат към Джонсън и Джаксън, в допълнение подразнили локалната общност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР