Бившата кметица на Младост лежи заедно с акушерката Емилия Ковачева.

...
Бившата кметица на Младост лежи заедно с акушерката Емилия Ковачева.
Коментари Харесай

Не е за вярване с кого дели едан килия Иванчева

Бившата кметица на " Младост " лежи дружно с акушерката Емилия Ковачева. Освен това тя влиза в кухнята на Сливенския затвор, предава " България Днес ".

Бившата кметица лежи в пандиза към този момент месец. Там излежава присъдата си и заместничката ѝ Биляна Петрова. Двете получиха надлежно 6 и 5 година отнемане от независимост. След зрелищната акция по задържането им пред Спортната палата те изкараха 8 месеца в килия и към 1 година и половина под домакински арест.

Това време ще им бъде приспаднато от присъдата, само че с цел да понижат още повече наказването си, Иванчева и Петрова желаеха да работят. Чрез обществените мрежи се примолиха на предприемачи от Сливен да ги наемат. Условието е да им обезпечат превоз от и до панделата, а също и да ги пази чиновник от защитата. 

На Иванчева това въобще няма да й се наложи, тъй като тя е получила предложение и стартира работа в кухнята на пандиза.

 Иванчева

" Деси не знае по какъв начин е пристигнало това предложение, само че е доста признателна за предоставената опция ", сподели пред " България Днес " непосредствен на някогашната кметица. Според думите му със заплатата от 240 лева, която ще получава, Иванчева счита да изплаща санкцията от 12 хиляди лв., която ѝ наложи дефинитивно съдът.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР