Бившата годеница на певеца Венци Венц, адреналинката Пепи, се жени,

...
Бившата годеница на певеца Венци Венц, адреналинката Пепи, се жени,
Коментари Харесай

Годеницата на Венци Венц се жени за друг

Бившата избраница на артиста Венци Венц, адреналинката Пепи, се дами , написа България Днес. Но не за него, а за различен мъж, чието име към този момент остава в загадка.

33-годишната танцьорка, която преди едно десетилетие изгря в студиото на Господари на ефира, се приготвя за най-щастливия ден в живота си. Брюнетката, която на екран в предишното грееше като червенокоска, събира предходната седмица най-близките си приятелки за щуро моминско празненство.

Веселбата, на която е неразрешено наличието на мъже, се случва из курортите по родното Черноморие. Кандидат-булката Пепи и армията от девойки се забавляват поредно на яхта край Созопол, както и в известно заведение в Лозенец.

Адреналинката Пепи е с лятна бяла рокля, като не пропуща да си постави и бял воал. Нейните приятелки са съвсем еднообразно облечени с електрикови тениски, като в един миг захвърлят част от облеклата и остават по бански. Името на яхтата също чудесно се вписва в цялата атмосфера – Принцесата на Монако .

Сред гостите е и адреналинката Вики, която дружно с Пепи и Ками оформиха първото трио от танцуващи девойки в Господари на ефира. Пепи и Вики резервират другарството и след предаването, като моминското празненство още веднъж ги събира.

През 2016 година Пепи се сгоди за рапъра Венци Венц . Певецът й изискал ръката на отмора в Париж. Там, като в сцена на филм, той паднал на колене пред нея и й предложил да се омъжи за него. Впоследствие годежът тихомълком беше негоден и двамата се разделят, без да бият тъпана за завършек на връзката им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР