Бившата двойка напоследък се събира все по-често по различни поводи,

...
Бившата двойка напоследък се събира все по-често по различни поводи,
Коментари Харесай

Не е за вярване: Ето какво събра Алекс Богданска и Дани Петк...

Бившата двойка в последно време се събира все по-често по разнообразни мотиви, само че дали това значи, че има връщане обратно за любовта им?

Раздялата на към този момент бившето семейство Петканови би трябвало да бъде за образец за всички родни ВИП-ове. Двамата оповестиха по цивилизован метод, че ще се развеждат, като не оставиха никакъв късмет за тълкования и лъжливи вести по медиите.

Нещо повече - двамата са запазили положителните връзки между тях и го демонстрираха преди часове. А мотивът е повече от чудноват - годишнина от онази ринопластика, направила носовете им най-известните носове в републиката, написа каналалът на Vbox7.
 Алекс Богданска и Дани Петканов се събраха, с цел да отпразнуват странна годишнина (СНИМКА) - 1 Снимка: Инстаграм
За срещата се похвали Лудия кореспондент, който качи фотография на двамата с лекаря, направил интервенциите. Дани Петканов е безапелационен и през днешния ден - удовлетворен е от интервенцията!

" Най-хубавото нещо, което съгласно мен, човек може да направи, когато има някакъв комплекс е да одобри себе си подобен, какъвто е и да осъзнае, че значимостта, която придаваме на комплексите си е неведнъж по-висока от това, което другите хора виждат. Те не виждат действително нашия комплекс, а по-скоро усещат несигурността у другия, подбудена от комплекса ", разсъждава Петканов.

Моделката беше много по-обрана онлайн. Тя показа стори със фотографията и сбито написа, че е предходна една година от ринопластиката.

За Богданска часовете преди тази среща сигурно са били по-вълнуващи. В профила си тя се похвали с букет от толкоз доста рози, че евентуално единствено този, който го е поръчал, знае какъв брой на брой са:

Това, несъмнено, ни върна в лятото на тази година, когато моделката получи 10 букета от по 100 рози, до момента в който беше на отмора в Гърция. Така и не стана ясно от кого.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР