Бивша колежка на Никол Шерцингер от световноизвестната някога група Пусикет

...
Бивша колежка на Никол Шерцингер от световноизвестната някога група Пусикет
Коментари Харесай

Колежка на Никол с разтърсващо разкритие за миналото: Напуснах групата, караха ме да проституирам!

Бивша колежка на Никол Шерцингер от световноизвестната в миналото група " Пусикет Долс " - Кая Джоунс, безусловно " взриви " обществените мрежи с изявление. Тя изрази мнение, че преди време не е била в момичешка група, а по-скоро в кръг от проститутки.

“Моята истина – не бях в момичешка група, а в кръг от проститутки. Ние пеехме и бяхме известни, а този, който ни притежаваше, правеше пари “, написа в “Туитър ” Кая Джоунс.

Според изявленията на Кая тя трябвало да си прави секс, с който й посочат. Също по този начин тя била предизвестена да си мълчи, тъй като щяла да пострада и да бъден комплициран завършек на кариерата й.

“Нашият продуцент прибираше всичките пари. На нас ни плащаха по 500 паунда да седмица. Злоупотребяваха с нас и ни използваха. Факт! ”

Като ответна реакция създателят на The Pussycat Dolls дефинира изказванията на Кая като „ отвратителни, неуместни неистини “. Колежката й от групата Робин Антин пък съобщи, че съгласно нея Кая търси своите 15 минути популярност.

Скандалните изявления на Кая по адрес на групата и Никол Шерцингер не са оригиналност. През 2012 година в свое изявление тя съобщи, че обичаната на Григор Димитров винаги е желала да бъде в центъра на вниманието и била подготвена на всичко да реализира задачите си. 


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР