Бивша баскетболистка превърна футболен национал в заклет веган. А от

...
Бивша баскетболистка превърна футболен национал в заклет веган. А от
Коментари Харесай

Национал стана веган от любов

Бивша баскетболистка трансформира футболен национал в върл веган. А от обич към нея той промени освен хранителния си режим, само че и живота си напълно, научи HotArena.

Манията по веганството застигна и националите по футбол, а буен почитател на този метод на живот е халфът Симеон Славчев.

Причините за измененията в храненето му е... жена. Става въпрос за годеницата му Сара Маринова. Бившата баскетболистка е станала веган поради съществени здравословни проблеми и настойчиво работи да се освободи от килограмите.

„ Преди три години се разболявах от 3 автоимунни заболявания–системен лупус, миозит и ревматоиден артрит ”, разкрива тя. „ Три месеца бях парализирана и имах куп ужасяващи диагнози.

Нито един доктор не можа да ме диагностицира в точния момент. Започнах да диря ключа в предишното си и открих, че сама съм си отговорна за всичко.
Сега, три години по-късно, се подкрепям в ремисия единствено и само посредством храната ”, споделя още тя.

Половинката на Славчев постоянно споделя статуси срещу убиването на животните, както и други, разкриващи какво в действителност създава месната промишленост. Тя има и лична страница във Facebook, където качва постоянно веган предписания.

Именно тя възпламенява и Славчев по веганството. Спортистката даже му е изготвила специфичен хранителен режим, който съгласно нея ще е благоприятен за него и ще усъвършенства и спортната форма.

Освен храненето, тя го приготвя и за физическите му извършения. Маринова, която скоро ще стане госпожа Славчева, е съставила проект с физически извършения, а футболистът почтително ги извършва под нейно управление.

Не е ясно по какъв начин играчът съумява да го съблюдава, когато е на лагер с тима, само че в националния отбор са осведомени с новите му привички и режим, и се преценяват с тях.

Иначе Славчев е с половинката си от две години. Двамата са бясно влюбени, като някогашната баскетболистка бе с него и в Кипър напролет, по-късно и в Лисабон, и Гданск.

Сара е неразделно с него във всяка обстановка, даже когато пет месеца се възстановяваше от контузии. Тя е една от най-успешните баскетболистки и 18 години е упражнявала в баскетболната зала. На 19 опитва шанса си в Испания, където се показва сполучливо.

Въпреки това взема решение да се завърне в България, където от игрището попада в стилния свят, само че се задържа там за малко.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР