Бивш републикански шампион по борба, сега подсъдим за серия грабежи

...
Бивш републикански шампион по борба, сега подсъдим за серия грабежи
Коментари Харесай

Подсъдим ексшампион по борба удари репортерка в Бургас

Бивш републикански първенец по битка, в този момент обвиняем за серия грабежи над чужденци в Слънчев бряг, опита да се саморазправи с бургаска кореспондентка в съда през днешния ден. 23-годишният Мариян Ганев от Сливен удари с лакът колежка до момента в който тя се опитваше да го снима в коридорите на съда. Преди това в правосъдната зала Мариян и брат му Даниел сдържаха гнева си, както и третият обвиняем - аверът им Николай Бабачев.

" Не чаках сходна реакция. И различен път сме ставали обект на експанзия от страна на подсъдими, само че по-скоро словесна ", разяснява пострадалата кореспондентка.

Междувременно делото бе отсрочено поради отсъствие на очевидци - потърпевшите непознати жители, които не били постоянно призовани.

Борците Мариян и Даниел Ганеви, както и Николай Бабачев са обвинени за това, че за времето от 03:00 ч. до 03:30 ч. на 8 юли, 2018 година в Слънчев бряг, след прелиминарен сговор да правят грабежи, нападнали двама немски туристи и двама британци. Бандитите издебнали първия немски курортист на вътрешна алея, извили ръцете му и го преджобили, задигайки пари и движимости на стойност над 900 лева При втория обир бабаитите притиснали чужденеца към земята и го заплашили, след което го обрали, задигайки над 1000 лева В другите два случая борците работили аналогично - с доста експанзия и закани. У Даниел Ганев са открити и опиати - 146 гр.коноп и 7 грама пико, на обща стойност близо 1000 лева /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР