Бивш партньор на майка брутално уби нейното малко чихуахуа, преди

...
Бивш партньор на майка брутално уби нейното малко чихуахуа, преди
Коментари Харесай

Бившият партньор на майка й уби нейното чихуахуа, преди да хвърли кучето през прозореца на първия етаж

Бивш сътрудник на майка брутално умъртви нейното малко чихуахуа, преди да хвърли животното през прозореца на първия етаж в отвратителна офанзива, съд изслуша.

35-годишният Доналд Голън беше уловен от камерата за видеонаблюдение на съседа да хвърля 12-годишното чихуахуа Арчи от първия етаж на дома на приятелката си през март 2022 година Собственикът и майката на Арчи четири Лора Парк дойде в дома си, с цел да открие, че наподобява като „ място на престъпление “ с кръв на всички места и обичаният й домакински любим липсва.

Добрият комшия на Лора предложи да й помогне да търси животното, преди да открие трудно запис на нейната камера за видеонаблюдение, показващ Голън, който наподобява в нетрезво положение, хвърля тялото на Арчи от прозореца на горния етаж, преди да се приземи на бетона изпод. По време на случая през март 2022 година Голън, който работеше като покривач за Съвета на Западен Дънбартъншир, беше хванат от видеонаблюдение да хвърля Арчи от прозорец на горния етаж върху бетонни плочи от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР