Бивш футболист на врачанския „Ботев“ е заловен с наркотици край

...
Бивш футболист на врачанския „Ботев“ е заловен с наркотици край
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Бивш футболист на „Ботев“/Враца/ заловен с наркотици край морето /снимки/

Бивш футболист на врачанския „ Ботев “ е хванат с опиати край морето, научи извънредно организация BulNews.bg. Вчера регионалната дирекция на полицията в Бургас заяви, че е задържала в Приморско 23-годишен мъж с 55 найлонови свивки, съдържащи суха зелена тревна маса с общо тегло към 50 гр. и електронна везна. При осъществен наркотест тревата реагирала на канабис. Пред ченгетата Н.Г. признал, че свивките са приготвени за разпространяване.
Разследване на медията ни откри, че зад тези букви се крие врачанинът Найджъл Георгиев. Задържаният дилър е артикул на футболната школа на локалния „ Ботев “ и при предходния престой на тима в А група беше картотекиран по правилото за наличие на младеж в състава на всеки участник в шампионата. През миналите години той риташе за разнообразни тимове, само че явно кариерата му е тръгнала надолу, с цел да се стигне до такава степен да продава опиати.
Бащата на задържания дилър – Янко Георгиев, и сега работи в „ Ботев “/Враца/ като треньор на децата.
От полицията в Бургас оповестиха, че Найджъл Георгиев е арестуван за период от 24 часа. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР