Бивш футболист на Славия и Локо изригна срещу сина на

...
Бивш футболист на Славия и Локо изригна срещу сина на
Коментари Харесай

Футболист изригна срещу сина на актьора Сашо Дойнов във Фермата“

Бивш футболист на Славия и Локо изригна против сина на артиста Сашо Дойнов във „ Фермата “. Костадин заплаши режисьора Станислав след борба сред техните враждуващи тимове „ Канатица “ и „ Елбетица “, в която отборът на спортиста претърпя унизително проваляне. Заради загубата футболистът и съотборниците му ще продължат да агонизират в „ пъкъла “ при тежки битови условия, а противниците им ще живеят на необятно в „ парадайса “, видя Lupa.bg.



 Станислав

Доволен от развоя на събитията, синът на Сашо Дойнов заподскача пред съперниците си от „ Канатица “ и ги подигра, че са паднали „ на нула “. „ Бе я се успокой малко, че ще ти лепна...Когато съперникът е долу е доста елементарно да се настъпи, наплюе и унижи. Трябва да покажеш почитание към губещия. Но във всеки тим има по един състезател, който способства минимум за успехите, а е най-шумен. Това е Станислав “, сряза го Костадин.

Освен че е наследник на футболиста от близкото минало Антон Велков, самият той е печелил Купата на България с екипа на Славия. Сега работи като туристически съветник и води непринудено футболен тим към фондация за деца в риск.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР