Бистро „Златната рибка“ във Враца е един необикновен рибен ресторант,

...
Бистро „Златната рибка“ във Враца е един необикновен рибен ресторант,
Коментари Харесай

Гладни ли сте?! Бистро „Златната рибка“ във Враца ще ви накара да мечтаете

Бистро „ Златната рибка “ във Враца е един невероятен рибен ресторант, който може да ви накара да мечтаете. Замислен като заведение, в което се сервират най-вече рибно меню, той прелестно изненадва клиентите си с разнообразна обичайната българска кухня.
Всеки ден в кухнята се доставят най-малко 5 типа прясна риба, която се готви по чужд до този миг метод. Само тук в Северозапада можете да хапнете шишче от сьомга, филета от скумрия и тресчица на извънредно допустими цени. Любителите на екзотичната кухня пък може да опитат жабешки бутчета със страхотни подправки, както и защита селекция от виновност, бира и безалкохолни питиета.
Бистро „ Златната рибка “ е единственият в тази част на страната, в който се предлага наливна гъмза.
През миналите месеци заведението се трансформира в съвършено място за дребни компании или фамилии с другари, които търсят уютно и насаме местенце с вкусна кухня. Идеята на притежателят Марио Тончев е да обезпечи оптимален комфорт на гостите си, като е разполагаем когато и да е в ресторанта. Така той се старае да задоволи всички техни кулинарни стремежи, с цел да се върнат още веднъж.
За тези, които не могат да посетят бистрото, остава опцията да поръчат обичаната си храна онлайн на FoodboX.bg . Така всеки може да получи у дома топла и вкусна храна, без да се постанова да се лишава от скъпото си време.
По мотив идните Коледни и Новогодишни празници бистро „ Златната рибка “ приготвя особено меню, с което ще изненада своите клиенти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР