Биреният дерматит представлява реакция на кожата към определен вид бира,

...
Биреният дерматит представлява реакция на кожата към определен вид бира,
Коментари Харесай

Мексиканска бира с лайм предизвиква бирен дерматит

Биреният дерматит съставлява реакция на кожата към избран тип бира, който се създава в Мексико и съдържа лайм.

Лаймът в действителност е зелен лимон и за разлика от лимона очевидно има свойството да предизвиква на избрани хора кожни алергии. Това се дължи на особено вещество, което се съдържа в този кисел плод със зелена кора, който по принцип се употребява при приготвянето и украсата на разнообразни типове коктейли.

За благополучие на феновете на тази бира този тип дерматит, прочут като мексикански бирен дерматит, не се появява след консумация на разхладителната напитка.

Това се случва единствено при попадане върху кожата. Преди да се изпие мексиканската бира с лайм, би трябвало добре да се разклати, с цел да се смесят другите усети в напитката добре.

 Бира

Точно тогава е допустимо капки от бирата да попаднат върху незащитената кожа на индивида, който държи бутилката. Това постоянно се случва на туристи, които се припичат на плажа и желаят да се освежат с бира с лайм.

Мексиканският бирен дерматит се демонстрира, в случай че се случи върху кожата да попаднат капки от бирата с лайм, когато има мощно слънце. След като течността попадне върху кожата, тя незабавно стартира да се покрива с огромни червени петна, които сърбят.

Но в случай че върху кожата попадне елементарна бира, даже на слънце, това не се отразява върху положението й и не провокира зачервяване, сърбеж и поява на петна.

 Бирен дерматит

Така че в случай че не можете да устоите на бирата с лайм, когато сте на отмора в Мексико, гледайте да не се залеете с капки от нея, в случай че сте се изтегнали на плажа.

В момента основателите на тази бира се пробват да измислят метод, който да понижи опцията от поява на мексикански бирен дерматит, защото това съществено се е отразило върху потреблението на тази напитка.

Не е потвърдено лаймът да провокира обриви и дерматит при разбъркване с различен тип алкохол, с изключение на с бира, в случай че попадне върху незащитена човешка кожа, изложена на мощно слънце.

Провеждат се изследвания, защото туристите в Мексико са на път да се откажат от обичаната си напитка с кисел освежителен усет.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР