Биляна Дол се показа още по-гореща Сръбкинята събра погледите на мъжката

...
Биляна Дол се показа още по-гореща
Сръбкинята събра погледите на мъжката
Коментари Харесай

Биляна Дол не може да забрави Валери Божинов!Примамва го с мощно виме

Биляна Дол се появи още по-гореща

Сръбкинята събра погледите на мъжката публика в мрежата, като развя мощни бомби. Бившата на Валери Божинов рядко се демонстрира в нета, само че направи ли го „ остава трупове след себе си “.

Мнозина подозират, че спорадичните й прояви с мощния си бюст тя като че ли демонстрира на Божигол какво е изпуснал.

Двамата бяха дружно четири години, само че футболистът й кръшна с камериерка в хотел във Враца, където риташе за локалния отбор.

Лютата сръбкиня не му елементарни и малко по-късно се разделиха. Но Валери бързо не помни горещата Дол и от четири години той е по отношение на русо прелъщение.

Самоличността на новото си гадже пази в цялостна загадка. Тя не е обществена персона, нито е модифицирана. Валери Божинов споделя единствено, че не са се срещнали в заведение и дамата до него има солидна специалност.

Двамата с Валери живеят под един покрив. За нея злите езици приказват, че тя била повода Божигол  да зарежи сръбската топкрасавица.

Двойката обикаля екзотични дестинации, само че ритнитопковецът рядко споделя фотоси, като в никакъв случай не снима приятелката си. Той се страхувал връзката му да не се урочаса, в случай че стане обществено известна.

А макар че и Биляна има богато гадже, с което живее в Дубай, май не може да прежали Божинов. Тя снима луксозният дом, където живеят, както и първокласните дарове, които арабина й прави.

Но наподобява не може да не помни Валери и това, че бързо я размени. Затова му припомня за себе си, като развява мощно виме по мрежата, шушукат близки до футболиста.

Източник: България през днешния ден

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР