BILLA България организира мащабна борса за размяна на любимите на

...
BILLA България организира мащабна борса за размяна на любимите на
Коментари Харесай

Борса за размяна на емоджита на паркингите на 52 BILLA магазина

BILLA България провежда огромна борса за замяна на обичаните на дребни и огромни емоджита. Всички почитатели на атрактивните фигурки имат опция да открият изчезналите детайли в сбирката си на специфични събития на 30 септември (събота) и 1 октомври (неделя) от 11:00 ч. Това ще бъде кулминационната точка на промо акцията на BILLA, въодушевена от анимационния филм " Емоджи: Филмът ". При покупка от 15 лева всеки клиент на комерсиалната верига получава безвъзмездна дрънкулка на един от героите.

В два следващи дни домакини на емоджи борсата ще бъдат 52 BILLA магазина в градовете София, Перник, Самоков, Сандански, Пазарджик, Пловдив, Велинград, Сливен, Стара Загора, Ямбол, Нова Загора, Казанлък, Кърджали, Свиленград, Бургас, Поморие, Варна, Шумен, Русе, Разград, Габрово, Плевен, Севлиево, Враца, Монтана и Ловеч. Подробен график може да бъде открит тук.

Специални изненади, доста игри и музика ще донесат на децата необикновено въодушевление и незабравими страсти. Те ще имат опция да се срещнат с някои от обичаните си герои от " Емоджи: Филмът " и да се забавляват дружно с тях.

" Каним всички емоджи почитатели в събота и неделя на паркингите на 52 наши магазина в страната. Щастливи сме, че ще успеем да създадем положително въодушевление у децата и техните родители. Организираме тази самодейност, тъй като желаеме извършването на покупки в BILLA да бъде прелестно преживяване за нашите клиенти и те да се усещат щастливи в магазините ни ", разяснява Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Емоджи сбирката на BILLA се състои от 24 фигурки, всяка от които написа в друг цвят. От магазините на комерсиалната верига може да бъде закупена и специфична торбичка за събиране на емоджитата на цена от 2.99 лева Промо интензивността на BILLA продължава до 4 октомври.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР