Билетите за новото представление на най-големия български мюзикъл ОРКЕСТЪР БЕЗ

...
Билетите за новото представление на най-големия български мюзикъл ОРКЕСТЪР БЕЗ
Коментари Харесай

Билетите за втората дата за мюзикъла Оркестър без име в продажба от днес

Билетите за новото зрелище на най-големия български мюзикъл ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ, който грандиозно се завръща на 28 април в Арена Армеец, са към този момент в продажба в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на уеб страницата на компанията. Пропуските за втората дата на извънредно въздействащия и сполучлив театър са на цени от 40 до 70 лева, а всеки, закупил билет в интервала 6-10 ноември, ще се възползва от 10% отстъпка от цената.
След фурора, който провокира в Деня на националните будители, мюзикълът под управлението на режисьора Борис Радев още веднъж ще изгрее на сцената на най-голямата зала у нас. Публиката за повторно ще има опция да се наслаждения на брилянтната игра на същия актьорския състав, който в композиция с впечатляващата сценография, образната и художествена идея съумя да покори сърцата на всички присъстващи на премиерата.

С присъединяване на Мария Илиева, Георги Мамалев, Катерина Евро, Валентин Танев, Филип Аврамов, Румен Угрински, Гъмов, Неделяна Христова в ролята на Рени, Николай Урумов, Стефан Денолюбов, Диляна Попова – заповядайте и още веднъж съпреживейте мощните страсти и магията, наречена ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ. #ОСТАВАМЕ
ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ ще покори ОТНОВО Арена Армеец с нова дата - 28 април. Начало 20:30 часа. Билетите към този момент са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 40 до 70 лв.. Всеки, закупил билет в интервала 6-10 ноември, ще се възползва от 10% отстъпка от цената!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР