В момента Ник Ноулс е сгоден отново, но благодарение на

...
В момента Ник Ноулс е сгоден отново, но благодарение на
Коментари Харесай

Годеницата на Ник Ноулс прави откровено признание за романтиката с разликата във възрастта след тролене

В момента Ник Ноулс е благоприятен още веднъж, само че с помощта на натоварения си работен график, който аргументи разпадането на някои от връзките му в предишното, той не Нямам време да провеждам женитба.

Той направи своя огромен пробив преди повече от две десетилетия с стартирането на DIY SOS, а в този момент английският ефирен водещ Ник Ноулс е постоянно лице на нашите екрани. 61-годишната звезда завладя почитателите с любовния си живот през годините, откакто беше женен два пъти и излизаше с доста дами в очите на обществеността, в това число актриса от Emmerdale.

Сега звездата е захласнат от годеницата си, бизнесдама и майка на две деца Кейти Дадзи, на 34 година, с която се срещна през 2019 година - макар че троловете нападат разликата във възрастта им от 27 години. Миналата година Кейти беше прицелена на жестоки критици, откакто театралничи за фотография, до момента в който работи върху фотосесия за своята компания за долни дрехи. Ник можеше да се види да стои зад нея и да поправя тиранти.

Привидно почтеното ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР