Бил Гейтс напуснал борда на директорите на Microsoft след като

...
Бил Гейтс напуснал борда на директорите на Microsoft след като
Коментари Харесай

Microsoft разследвали Бил Гейст за връзка със служителка

Бил Гейтс напуснал борда на шефовете на Microsoft откакто бордът е наел адвокатска адвокатска фирма да проверява сантиментална връзка, която милиардерът имал със чиновник на компанията, предава Wall Street Journal. Инженер в Microsoft твърди в писмо, че е имала полова връзка с Гейтс в продължение на години, предава финансовата медия, като се базира на неназовани източници.

" По време на следствието, някои членове на борда решили, че не е уместно за господин Гейтс да заседава като шеф на софтуерната компания, която той започва и управлява от десетилетия “, написа изданието. „ Г-н Гейст се отдръпна преди следствието на борда да бъде завършено “, прибавят от медията.

„ През втората половина на 2019 година Microsoft получи опасения, че Бил Гейтс се е опитал да стартира интимни връзки със чиновник на компанията през 2000 година “, показва представител на Microsoft пред CNN. От борда на шефовете на компанията са разгледали изказванията, като са разчитали на външна адвокатска адвокатска фирма за следствието. „ По време на следствието Microsoft даде необятна поддръжка на служителя, който повдигна въпроса “, споделя представителят на компанията.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Бил и Мелинда Гейтс, които в границите на десетилетия натрупах...

В изказване до Wall Street Journal, представител на Гейтс показва, че такова нещо е имало, само че напускането на компанията не е било поради случая. „ Имаше спекулация преди съвсем 20 години, която приключи другарски. Решението на Бил да премине отвън борда по никакъв метод не е обвързвано с този въпрос. Всъщност той беше изразил интерес да отделя повече време за своята филантропска активност, започвайки няколко години по-рано “, споделя представителят на Гейтс.

В обособена публикация на New York Times се показва, че Гейтс „ най-малко на няколко пъти се е опитвал да преследва жена, която е работила за него в Microsoft и за фондацията Bill and Melinda Gates Foundation. “ По думите на представителя на Гейтс, това, че има толкоз доста лъжи оповестени за проблема тъкмо в интервала, в който стана ясно, че той се разделя със брачната половинка си. Твърденията за неприятно отношение към чиновници са неистина, прибавя представителят.

По-рано през този месец, Мелинда Гейтс, брачната половинка на Бил Гейтс и съосновател на фондацията им, подаде молба за бракоразвод. Двамата оповестиха раздялата в взаимно известие в обществените мрежи.

Бил Гейтс е един от най-богатите хора в света. Нетното му положение доближава 144 милиарда $ по данни на Bloomberg Billionaires Index.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР