Бихте ли могли да се доверите на човек без онлайн

...
Бихте ли могли да се доверите на човек без онлайн
Коментари Харесай

8 негативни последствия от социалните медии върху връзките

Бихте ли могли да се доверите на човек без онлайн наличие? Е, помислете. Много е мъчно, нали? Социалните медийни платформи дотам станаха неразделна част от нашия живот, че да си представим живот отвън тях, звучи нереалистично.

Дори и лечебно да решим да не публикуваме нищо и да се дистанцираме от обществените медии, доста бързо се оказва, че сходна форма на „ самостоятелност ” не е допустима. Днес, когато излизането от е толкоз мъчно, представете си какво влияние имат те върху живота ни.
 Украинският дипломат в София: 11 окт 2022 | " На 500 м от жилището ни са паднали ракетите. Имаме двама комшии, които починаха. Съпругата ми се е забавила...


Да, обществените медии даже са в положение да разрушат връзките на дългогодишни постоянни партньорства. Нещо повече – те въздействат и  върху метода, по който сътворяваме, поддържаме и прекратяваме нашите взаимоотношения.

Нека да разгледаме някои от отрицателните резултати на обществените медии върху взаимоотношенията, систематизирани от, и да се уверим, че ще се предпазим от тях.

1. Ограничено персонално взаимоотношение

Всички цифрови джаджи може да ни сближиха един с различен, само че също по този начин надълбоко и отрицателно се отразиха на общуването очи в очи. Има моменти, когато седите до обичаните си хора, само че вместо да поддържате връзка един с различен, вие сте заети да пишете с човек, който седи на километри разстояние.

Такива повтарящи се обстановки основават преграда сред двамата обичани и ги отдалечават един от различен. Затова се уверете, че когато сте с обичания човек, държите мобилните си телефони настрани. Дигиталните платформи могат да чакат и сигурно не са толкоз значими, колкото индивидът до вас в този миг.

2. Връщат ви към предходни връзки

Когато сте във връзка, желаете да я цените, да я извършите специфична и желаете да се концентрирайте върху нея и върху нищо друго. Въпреки това, когато ненадейно получите харесване или коментар на обява в обществена платформа от някогашния си сътрудник, нещата се трансформират и е допустимо да излязат отвън надзор. 

3. Мания за шерване на всичко

Социалните медии унищожават взаимоотношенията, защото мнозина не съумяват да създадат границата сред това какво да споделят и какво да не споделят. Когато човек прекарва ненужно време в обществените медии, той нормално е захласнат от шерването на всеки подробност от живота си. 

4. Публично проявление на внимание

Социалните медийни платформи могат да разрушат взаимоотношенията. Ако единият от сътрудниците прекарва доста време в тях, постоянно желае сътрудникът му да разгласява какъв брой вълнуваща е връзката им. Онлайн демонстрацията на обич и обвързаност не постоянно значи, че двойката е щастлива в реалност, по тази причина наблегнете на същинското другарство.



5. Предполагат поява на неустановеност

Всички огромни проблеми стартират с малко комплициране или неустановеност. Един дребен коментар или харесване от някой различен може да докара до съществени проблеми през годините.

Например вашият сътрудник интензивно беседва или взаимодейства с някого в обществена медийна платформа. С течение на времето може да станете подозрителни към връзката им, само че действителността може да е прекомерно друга.

6. Водят до пристрастяване

Един от другите резултати на обществените медии върху взаимоотношенията е пристрастяването и потребността, която построяват да следим какво се случва онлайн непрестанно. Така обаче човек неусетно започва да пренебрегва същинските хора към себе си.

7. Постоянно съпоставяне

Социалните медии скапват връзките, защото двойките може да стартират да съпоставят връзката си с другите. Няма две идентични връзки и това е повече от несъмнено и ясно.

Когато двойките прекарват прекалено много време в обществените медии, те може да стартират да съпоставят връзката си с тази на другите, което  подлага връзките на огромен напън.

8. Предпоставят възможност за невярност

Наред с, или има и други платформи като. Може да не се изкушите от тези платформи, само че не можете да гарантирате, че вашият сътрудник няма да го направи. Следователно възможностите за невярност се усилват и елементарно може да се каже, че обществените мрежи са неприятни за връзките.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР