Би Би Си снима телевизионен сериал по книжната поредица Светът

...
Би Би Си снима телевизионен сериал по книжната поредица Светът
Коментари Харесай

Снимат сериал по поредицата Светът на диска на Тери Пратчет

Би Би Си снима ефирен сериал по книжната поредност " Светът на диска " на Тери Пратчет, заяви уеб сайтът Дедлайн. Първият сезон, чието работно заглавие е " Стражът " ( " The Watch " ), ще се състои от шест епизода.


За плана към момента не е известно доста. Би Би Си се надява да притегли сътрудници от други страни и да сътвори крупна взаимна продукция. Другият продуцент на телевизионната поредност е компанията " Наративия ", учредена от Тери Пратчет през 2012 година и в този момент под управлението на дъщерята на писателя Риана и неговия някогашен бизнес управител Роб Уилкинс.

Сценарият ще бъде дело на Саймън Алън, който участваше и в основаването на сериала " Мускетарите ", а продуцент ще бъде Хилари Салмън, която е работила по " Лутър ".

Датата на излизане на сериала не е оповестена.

Към сегашното Би Би Си взаимно с " Амазон " снимат минисериал по книгата " Добри поличби " на Тери Пратчет и Нийл Гейман. Телевизионната поредност ще излезе през 2019 година, а фотосите за нея ще бъдат в Лондон, Оксфордшър и на разнообразни места в Южна Африка.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР