БГНЕС Както обикновено крадецът вика дръжте крадеца“ и все някой му

...
БГНЕС
Както обикновено крадецът вика дръжте крадеца“ и все някой му
Коментари Харесай

Борисов за Радев: Kрадецът вика дръжте крадеца

 БГНЕС Както нормално " крадецът вика дръжте крадеца “ и все някой му е отговорен на това президентство. Вече си изяснявам за какво толкоз доста желаеха да има служебно държавно управление и какво са правили, освен това единствено за един къс интервал от време. Следите им обаче са забележими. Отчетите на приходните организации сочат, че над 100 тира с цигари контрабандно са влезнали в страната по време на служебното държавно управление. Колко пари са това и къде са отишли от тази контрабанда, която ние спряхме? Какво се направи с изтребителите?

Лично договорих 160 милиона евро с Европейската комисия за България по отношение на миграционния напън и защитата на външната граница на Европейски Съюз. Така българската полиция трябваше да разполага с високопроходими коли от най-голям клас. Днес министърът на вътрешните работи ми рапортува, че по време на ръководството на служебното държавно управление са били определени изпълнителите на съответните контракти. Надявам се изцяло да се обясни какво е наложило да се изберат не толкоз качествени коли. Отбеляза министър-председателят в границите на днешното държавно съвещание, оповестиха от държавната пресслужба.

Министър подсети, че персонално министър председателят Борисов в предходния му мандат съумя да контракти с тогавашния ръководител на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер 160 милиона евро за България по отношение на миграционния напън и защитата на външната граница на Европейския съюз.

" При договарянето на плановете с специалистите от Европейската комисия се стигна до договореност да бъдат закупени високопроходими коли за потребностите на националната полиция. Средствата беше разумно да се разходват по най-хубавия метод и в цялостен размер “, означи министърът на вътрешните работи и добави, че за задачата са били образувани експертни препоръки, които да разработят техническите спецификации за коли от най-голям клас.

" По време на ръководството на служебното държавно управление бяха определени изпълнителите на съответните контракти “, подсети още министър Терзийски и изрази неразбиране какво е наложило да се изберат не толкоз качествени коли. " Нито първото, нито второто, нито третото Ви държавно управление или член на някое от тези държавни управления има виновност за тази обстановка “, безапелационен беше Терзийски и изрази вяра, че откакто има отчет, изпратен до прокуратурата и има формирано досъдебно произвеждане, ще се открият отговорните лица за тази обстановка.

" Месец служебно държавно управление, над 100 тира с цигари контрабандно са влезнали за този един месец. И незабавно с идването на третото ни държавно управление е спряна контрабандата. Смятайте какъв брой пари са и къде са отишли “, означи министър председателят Борисов. " Вече си изяснявам за какво толкоз доста желаеха да има служебно държавно управление “, добави още министър-председателят, напомняйки и направеното за месец във връзка с самолетите.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР