БГНЕС Имаме неадекватно поведение на НСО към политически лица. Какво става

...
БГНЕС
Имаме неадекватно поведение на НСО към политически лица. Какво става
Коментари Харесай

Тома Биков: Ще видим какво ще стане, ако и ние извадим нашите хора на протестите

 БГНЕС Имаме несъответстващо държание на НСО към политически лица. Какво става с тези чиновници, които са под контрола на президента. Техният шеф е поддържан от Румен Радев и в случай че му изиска оставката, ще си я подаде незабавно. НСО се проваля на няколко пъти през последните години. Затова не разбирам каква е задачата на този митинг, за какво той е против Министерски съвет. Това разяснява в студиото на Нова ТВ депутатът от ГЕРБ Тома Биков. 

Влиза прокуратурата в президентството, задържани са двама висши чиновници на Радев, а протестиращите желаят държавното управление да подаде оставка, продължи си недоумението си депутатът. 

Биков изясни, че не може да разяснява дали акциите на прокуратурата по задържането на Милушев и Узунов би трябвало да протича по този метод, само че не знае също за какво управляващите  би трябвало да заплаща политическата цена.

Президентът явно желае оставка на държавното управление и прокуратурата. Нас ни тормози, че този спор излиза на улицата, не се взема решение от институциите. Националният съвещателен съвет към президента не е свикван към този момент от дълго време. Ако нещата се продължат както в Сърбия, както приканват някои участници в митинга, става ужасно, посочи депутатът от ГЕРБ.

Биков уточни още, че ГЕРБ постоянно са идвали на власт посредством избори. Ако хората не желаят това ръководство, те могат да го заявят след няколко месеца. Според не обаче в този миг, когато чакаме да влезем в чакалнята на еврозоната и сме изправени пред сериозна икономическа рецесия поради пандемията, България да остане без държавно управление и се отиде на предварителни избори, значи страната да потъне. 

Ще видим  какво ще стане, в случай че и ние извадим нашите хора…Ние се чудим по какъв начин нашите хора да ги спрем, тъй като не желаем да вършим това. Ако политиката изведем на площада – нещата ще станат доста комплицирани и тежки. Има институции, има и избори, които ще решат нещата, безапелационен бе Тома Биков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР