БГНЕС Мисля, че оценките на наблюдателите на световната тема, свързана с

...
БГНЕС
Мисля, че оценките на наблюдателите на световната тема, свързана с
Коментари Харесай

Гърневски: Комунистическа номенклатура извърши криминалната приватизация в България

 БГНЕС " Мисля, че оценките на наблюдаващите на международната тематика, обвързвана с пандемията от COVID-19, дадоха своята оценка на ограниченията, подхванати от българското държавно управление. Страната ни влезе в борбата по един доста съдбоносен метод и неслучайно се радваме на положителни резултати в европейски и международен мащаб. “ Това съобщи пред Нова тв депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

Той разяснява и проблема с ПФК Левски. " В последните месеци сме очевидци на края на прехода. Води се борба сред паралелната страна, която реализира този преход, и правовата страна, която се пробва да наложи същинската народна власт в страната. Това значи ред, отговорност и правораздаване за всички. От 2 години в арестите са знакови хора от прехода, трансформирали се в олигарси. В шепа нагли и арогантни хора са съсредоточени изключителни благосъстояния “, сподели Гърневски.

Той изрази мнение, че не е загадка за никого, че престъпната приватизация в България е била осъществена от някогашната комунистическа номенклатура.

" Тази борба ще приключи с волята на българския народ на идващите парламентарни и президентски избори. Не е загадка, че водачите на паралелната страна са президентът Румен Радев и водачът на Българска социалистическа партия. Битката за народна власт не се печели с куршими, а с бюлетини. Г-н Божков е ослепителен представител на тази паралелна страна “, изясни депутатът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР