Безусловно добра ще бъде новата годината за знаците като Стрелец,

...
Безусловно добра ще бъде новата годината за знаците като Стрелец,
Коментари Харесай

Добра 2019 г. за Стрелец, Водолей, Телец, Лъв и Скорпион, прогнозира астролог

Безусловно добра ще бъде новата годината за знаците като Стрелец, Водолей, Телец, Лъв и Скорпион. Това предвижда режисьорът астролог Стилиян Иванов в предаването "Тази неделя " по БТВ.

Представителите на тези знаци не би трябвало да бързат да си отдъхват, тъй като с изключение на Юпитер би трябвало да вземем поради и къде се намира Сатурн – планетата преподавател, уточни той.

Когато гледаме персоналния си хороскоп би трябвало да забележим къде се намира и знакът Козирог, тъй като две години и половина Сатурн ще обитава в Козирог.

Третият знак, който би трябвало да вземем под внимание за 2019 година, това е Главата на дракона. Тя се намира в знака на Рак и ще основава проблеми на Козирог, Овен и Везни.

Сатурн, който стои в Козирог, ще основава проблеми на Рак, Овен и Везни.

Астрологията не се занимава с гадаене и предсказания, а с разбори и прогнози, сходно на метеорологията, социологията и други науки, изясни Стилиян Иванов. Той добави, че грешката от разтълкуването на общия хороскоп идва от това, че хората уеднаквяват прогнозите, които четат за своя зодиакален знак, със своя самостоятелен хороскоп. Според него астрологията е просвета, която борави с доста повече индикатори от метеорологията.

Иванов добави, че сме в ерата на Водолея. „ Астрологията претърпя взрив и повсеместен интерес точно поради това, че сме в знака, който ръководи астрологията. И ние посредством астрологията можем себепознание, в случай че приемем две максими. Първата е – ние се прераждаме, с цел да се учим, това, което ни се случва в живота, е за да ни научи на нещо. Втората максима е, че ние сме сами – хората, които срещаме, обстановките, в които попадаме, това са единствено огледала, които отразяват елементи от нас “.

По думите на режисьора ние би трябвало да се радваме, в случай че срещаме повече „ неприятели “, тъй като те отразяват тази част от нас, с която би трябвало да се примирим.

„ Хората са непрестанно нещастни точно поради отхвърли им да одобряват своята целокупност “, уточни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР