Безспорно трябва да обръщаме внимание на всяка една проява на

...
Безспорно трябва да обръщаме внимание на всяка една проява на
Коментари Харесай

Голямо сърце! Вижте какво направи Давид в столичния жк "Люлин"

Безспорно би трябвало да обръщаме внимание на всяка една демонстрация на искреност у хората, а що се отнася до децата, е добре да я подтикваме. Група деца от столичния жк " Люлин " потвърдиха, че с огромни сърца и креативност могат да оказват помощ и да популяризират положително, видя БЛИЦ.

Снимка на момчето и изложение на благородната му идея за часове обиколи обществените мрежи. Публикуваме текста към фотоса на един от потребителите без редакторска интервенция:

Вижте какви хубави неща се случват в столичния квартал Люлин. Това хлапе се споделя Давид и той си има идея. Заедно с четири свои приятелчета от блок 769 провежда благотворителен базар. Със събраните средства ще бъдат закупени храна, играчки и ваксини за Общинския подслон за бездомни кучета в Богров.

Четирите деца, благодарение на майките си, са подбрали детски играчки и книжки, бижута, ръчно направени от децата свещници и други техни персонални движимости, които оферират на алегорични цени.

Блок 769 се намира на бул. Джавахарлал Неру, а местенцето за добрина на Давид е тъкмо пред офиса на Еконт Експрес.
Можете да го посетите всеки ден след 13 часа. Ще се веселя да споделите и вие. Не съм в София и не мога да се включа с покупка, само че по този начин най-малко ще стигне до други хора.

 Снимка на Мама Нинджа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР