Безспорно най-спорният и обсъждан образ в новия сезон на Ергенът“,

...
Безспорно най-спорният и обсъждан образ в новия сезон на Ергенът“,
Коментари Харесай

Зверски скандал: Ергенът Алек крещи на сценаристите заради свитата Милена!

Безспорно най-спорният и обсъждан облик в новия сезон на „ Ергенът “, е Милена Соколова. 39-годишната парфюмеристка, която се дефинира като френска аристократка от 19 век по психика, провокира освен цунами измежду феновете и потребителите в нета, само че и скандал в самото имение в Гърция.

Източници от кухнята разкриха, че след първите си два диалога с Милена, единият от които видяхме нощес, Алек Младенов вдигнал вманиачен скандал на продуцентите. Причината – той останал покъртен и в действителност смутен от крехкостта и лабилната душeвност на Милена, и се разгневил по тази причина, че въобще са я вкарали в предаването.

„ Алек побесня и съобщи на продуценти и сценаристи, че той Милена няма да я изгони и ще й дава роза до колкото е допустимо по-късен стадий, тъй като няма да й разбие сърцето и да я нарани. Достатъчно болежка била изпитала в живота си и самочувствието й било под сериозния най-малко “, описват източниците.

От историята на Милена с анорексията го побили тръпки на смут и това се видя и от феновете нощес, когато Младенов се разплака на пейката до Соколова. Затова и той бил безапелационен, че това момиче би трябвало да получи единствено деликатност и топлота до момента в който е в имението. С което сме изцяло съгласни.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР