Безспорно едно от най – хубавите преживявания за човека е

...
Безспорно едно от най – хубавите преживявания за човека е
Коментари Харесай

5-те зодии, на които им е много по-добре да са необвързани

Безспорно едно от най – хубавите прекарвания за индивида е да откри любовта на живота си и да сътвори семейство. Повечето хора се стремят точно към това, да градят взаимно бъдеще със своя фаворит. Те жадуват да имат сътрудник, с който да споделят всички мигове от живота си, да са дружно в положително и неприятно, какво се споделя. Има обаче и различен вид хора – тези, които избират личната си компания вечер в леглото. Това никога не ги дефинира като асоциални персони, те просто не се нуждаят от съществено обвързване. Тези хора усещат, че са си самодостатъчни. Нямат потребност от сътрудник, който да ги поддържа и да се грижи за тях, те се оправят сами с тази роля и не се усещат нещастни от този факт. Съществуват няколко зодиакални знака от астрологията, които нямат проблем с това да са необвързани. Вижте и кои са те:

Скорпион – Скорпионите са фамозни със мощната си ревнивост и съмнение към половинките си. За това представителите на зодия Скорпион избират да не се обвързват. По този метод заобикалят да нараняват както индивида насреща, по този начин и себе си. Но това по никакъв метод не ги прави нещастни, те съумяват да се оправят отлично, въпреки и сами. Имат разнороден обществен живот, в който не липсват флиртовете и приятните изненади.
 Хороскоп за необвързани - какво те чака тази есен Хороскоп за необвързани - какво те чака тази есен
Промяната в сезоните постоянно носи смяна в самите нас и в събитията в живота ни. Трябва да сме подготвени да приемем нови хора в живота си и...

Дева – Девите нормално са работохолици. За тях достиженията в работната среда са приоритет. Това, несъмнено, не ги прави автоматизирано безчувствени и асоциални. Напротив, те са общителни и чувствителни. Просто залагат повече на логиката, в сравнение с възприятията. За тях най – значимо е да се развият в кариерата си, а любовният живот може да почака…

Риби – Рибите са безнадеждни романтици. Обожават да си фантазират за същинската обич, чиста и неподправена. Имат мощното предпочитание да са във връзка, само че истината е, че условията им са мъчно постижими. Те са извънредно чувствителни и са наясно с това. Знаят, че елементарно могат да бъдат засегнати, за това избират да си останат сами, до момента в който не срещнат верния за тях човек.

Козирог – Козирозите отдават по – огромната част от вниманието си на кариерата и приятелите си. Работливи са, само че и обичат да разпускат в края на работния ден. Това не значи, че не са грижовни към сътрудниците си, просто мъчно съумяват да огреят на всички места по едно и също време. Често тук се пораждат спорове, за това Козирог избира първо да уреди кариерното си развиване и по-късно да даде цялото си внимание на половинката.

Овен – Овен държи на своето персонално пространство. Иска му се да разполага със свободното си време, както той си реши. Определено е грижлив, само че когато нещата опрат до заниманията му, той държи на персоналните си граници! Склонен е да е във връзка, само че единствено тогава когато половинката е подготвена да зачита ползите му.  
 Каква е тайната на щастието на самотните хора Каква е тайната на щастието на самотните хора
Психолози от университета на Окланд в Нова Зеландия са разкрили тайната на щастието и благополучието на самотните хора. Резултатите от...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР