Безспорно един от най-загадъчните образи в е този на Хищницата.

...
Безспорно един от най-загадъчните образи в е този на Хищницата.
Коментари Харесай

Ето коя е Хищницата от Маскираният певец

Безспорно един от най-загадъчните облици в е този на " Хищницата ". Тя се трансформира в обичан участник най-много на мъжете, поради безупречното си телосложение и освободено и на моменти еротично държание на сцената.
Предположенията коя е тя са доста. Някои настояват, че това е фолкпевицата Райна, други пък са за поп певиците Надя Петрова и Михаела Филева. Досега никой не е познал коя е дамата под маската, което я прави още по-загадъчна и обичана и има всички шансове да завоюва формата.
 Ето кой е Макарона в Маскираният артист Ето кой е Макарона в " Маскираният артист "
Кой е Макарона? Дали поп фолк певицата Деси Слава е в костюма на Макарона в шоуто за фалшификати „ Маскираният артист ”? Факти о...
Зад ефектната маска се крие певицата и актриса Джулия Бочева, станала известна с ролята си в сериала , а през 2016 години се впусна много сполучливо в имитаторското шоу " Като две капки вода ".

Че зад маската на " Хищницата " се крие точно Джулия издаде и последната улика в шоуто, показвайки годежен пръстен. Миналата година актрисата подписа брак с приятеля си Галин Рангелов и взе неговата фамилия. Джулия не приказва за щастливото събитие и съумя да резервира в загадка детайлностите към него./show.blitz.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР