Безрезервно и категорично жените-социалистки застават зад кандидатурата на президента Румен

...
Безрезервно и категорично жените-социалистки застават зад кандидатурата на президента Румен
Коментари Харесай

Жените-социалистки застават категорично в подкрепа на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова за втори мандат


Безрезервно и изрично жените-социалистки застават зад кандидатурата на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова за втори управнически мандат, съобщи през днешния ден след съвещание на оперативното бюро с регионалните координаторки на дамите - социалистки в Българска социалистическа партия техният ръководител Дора Янкова. Тя заяви, че Обединението е приело политически начинания за поддръжка в акцията, защото вижда в лицето на актуалната президентска двойка единствения безалтернативен национален герой против корупцията и бранител на обществените дела за заслужен живот.

От сегашните кандидати за поста на държавен глава единствено Румен Радев се разгласи в поддръжка на митингите предишното лято, а и през целия си 5-годишен мандат не е преставал ясно и отчетливо да отстоява идеите за правдивост в страната на всички равнища, стимулират своята поддръжка социалистките.

На съвещанието са разисквани и политическите задания, по отношение на провеждането на парламентарните избори за 47-мо Народно заседание. Както и дилемите в поддръжка на листите на Българската социалистическа партия. Жените-социалистки извеждат на дневен ред тематиките, върху които ще работят до края на 2021 година: казусът с домашното принуждение, законовата регулация за работа от разстояние, обществените неравенства и цените, инфлацията и приходите. Акцент е подложен и върху неравностойното възнаграждение сред мъжете и дамите, което е сериозен проблем.

Обединихме се и към няколко начинания, които можем да организираме онлайн, съгласно пандемичната ситуацията, в която се намираме, уточни още Дора Янкова. И акцентира, че жените-социалистки са подготвени да вложат всички сили за продобиване на президентския мандат, както и за достойното показване на социалистите на тези избори.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР