Безпредметно е през 2020 г. да имаш мощен лаптоп, ако

...
Безпредметно е през 2020 г. да имаш мощен лаптоп, ако
Коментари Харесай

Как Huawei изтри границите между лаптопа и смартфона

Безпредметно е през 2020 година да имаш мощен преносим компютър, в случай че не можеш свободно да го свържеш със смарт телефона си. В същото време новият бляскав смарт телефон е просто елементарна джаджа, в случай че не можеш да го внедриш в всекидневието си и да го ползваш в тандем с останалите си устройства.

Тенденцията за свързаността сред потребителските електроники не е нова, само че чак в този момент узрява същински. Времето, което прекарахме с преносимия компютър Huawei Matebook X Pro и смарт телефона P40 Pro, ни убеди, че Huawei освен схваща духа на времето, само че схваща и от какво тъкмо се нуждаем в всекидневието си.

Новият преносим компютър на китайския колос е моден, мощен, само че и безпределно функционален, и някак се усеща друг от това, до което сме се докосвали до момента. Просто тъй като в действителност е.
 Снимка 497139

Това е първият преносим компютър, за който самоуверено можем да кажем, че придава същински смисъл и приложение на тъч екрана в този сегмент джаджи. В случая на Мatebook X Pro той е тъкмо 13.9 инча и с резолюция от 3000х2000.

Промяната във усещанията ни не идва толкоз от впечатляващо тънките му рамки или свръх действителните цветове, колкото от това, че през него можем да управляваме смарт телефона си като че ли е неделима част от екрана на преносимия компютър.

Секунди невероятност

Допираме P40 Pro до дребния стикер под клавиатурата с надпис " Huawei Share " и единствено след секунди двете устройства се сливат, а екранът на смарт телефона към този момент е пред очите ни в резолюция от 3К.
 Снимка 497137

Стъписващо е в първия миг, тъй като в никакъв случай не бяхме преживявали сходна скорост или цялост на свързване.

След още няколко секунди към този момент сме намерили метод, употребявайки единствено тъч екрана на преносимия компютър, да прехвърлим няколко фотоси от телефона, само че и към него. Усещането за експедитивност, гладкост и интуитивност на всеки развой ни кара да се заиграем. Сякаш Android е част от Windows и двете системи са дело на една компания.
 Снимка 497138

След четвърт час сме подготвени да забравим, че в миналото сме употребили различен смарт телефон и преносим компютър, и по всякакъв начин се опитваме да предизвикаме Multi-screen Collaboration екстрите, които просто не стопират.

Всичко в едно

Няма и да спрат, тъй като посредством Huawei Share вариантите за взаимоотношение сред преносимия компютър и телефона са в действителност безкрайни.
 Снимка 497134

За предприемача това е синергия, която му разрешава по невиждан метод да обработва файлове от телефона посредством приложения в Windows и да употребява хардуера на преносимия компютър (клавиатура, мишка, микрофон, говорители), с цел да ръководи протичащото се в смарт телефона.

В същото време всичко, протичащо се в телефона, протича в действително време и в екрана на преносимия компютър.

С новия ъпдейт в Multi-screen Collaboration той може да дава отговор и прави позвънявания непосредствено от Matebook X Pro, без значение дали приказваме за аудио, или за видео конференции.

Нотификациите също са брилянтно синхронизирани и можем да реагираме на всяка от тях, като с лекост превключваме от едната към другата джаджа.
 Снимка 497140

За изобретателните консуматори екосистемата е берекет, заради обстоятелството, че обработката на наличие и поредното му издание се случва без комплицирани настройки, кабели и губене на време.

За елементарните консуматори екосистемата предлага неповторими благоприятни условия за развлечение и разформироване, като сме уверени, че мнозина ще бъдат омагьосани от това да употребяват андроидските си приложения през Windows. Както и мобилните игри, несъмнено.

В някакъв миг напълно откровено губим визия дали пред нас седи телефон или компютър, без да усещаме какъвто и да компромис в продуктивността или качеството на отворените приложения.

И това чувство несъмнено е ново - освен за нас, само че и за промишлеността като цяло.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР