Безпочвени се оказаха слуховете, че Ирина Карабаджак е победителката в

...
Безпочвени се оказаха слуховете, че Ирина Карабаджак е победителката в
Коментари Харесай

Ирина, която уж печелеше Ергенът, си тръгна от шоуто

Безпочвени се оказаха слуховете, че Ирина Карабаджак е победителката в „ Ергенът ”, тъй като преди минути тя стана следващата отпаднала участничка. Woman. bg напомня, че още през февруари се завъртяха спекулации, че сексапилната брюнетка е спечелила любовта на пианиста, откакто тя стартира да демонстрира огромни букети цветя, гарнирани със сърчица. Зрители пък се кълняха, че са засекли Евгени и бесарабската българка на сантиментално пътешестване в Париж, само че всичко това се оказа неистина. Ирина си потегли на крачка от финала, откакто не получи роза от Евгени Генчев по време на тазвечерната гала.



„ Ирина, ти си една невероятна жена! Много ми е тъжно, че се разделяме “, бяха последните думи на световноизвестния виртуоз към бесарабската българка, която идва у нас преди 10 години, с цел да учи в УНСС, само че след това взема решение да остане.
„ Много се веселя, че бях част от живота ти! Никога няма да не помни този мирис! Невероятен си! Надявам се да си намериш същинската половинка “, бяха думите на Ирина на прощаване с Евгени.
„ Тъжна съм от това, че няма повече да видя усмивката и очите на Евгени, няма да имам повече обятия с него, няма да усетя парфюма му. Вярвах, че подобен мъж може да ми промени напълно бъдещето и да ми украси моето въображение.

Много скърбя, че се разделяме. Знам сигурно, че се отнасях към Евгени най-искрено и нежно. Всеки път, когато ми говореше, ме пленяваше и коленцата ми трепериха от деликатност “, откровена бе Ирина преди да напусне имението на любовта вечно. „ Тръгвам си с високо вдигната глава. Надявам се в бъдеще най-малко да го засека на една от уличките в Пловдив или пък след време да ме предложения на кафе да си поговорим душевно “, добави тя.

Напред в конкуренцията към сърцето на Евгени Генчев не престават Елена, Валерия, Микаела и Поли, а коя ще избере той за своя спътница в живота ще стане ясно на 18 май (четвъртък) в специфичния тричасов край от 20:00 до 23:00 ч. по bTV.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР