Безплатни профилактични прегледи организира Регионалната здравна инспекция – Смолян по

...
Безплатни профилактични прегледи организира Регионалната здравна инспекция – Смолян по
Коментари Харесай

Водещи медици ще преглеждат безплатно по повод 70 – годишния юбилей на РЗИ – Смолян

Безплатни профилактични прегледи провежда Регионалната здравна ревизия – Смолян във връзка 70 години от основаването си. Те ще се проведат на 2 декември за жителите на община Смолян и на 3 декември за хората от община Рудозем. Желаещите ще имат опция да бъдат прегледани от член кор. проф. доктор Николай Цанков- кожен лекар, проф. доктор Атанас Щерев - акушер-гинеколог и експерт по репродуктивно здраве, доцент доктор Пламен Попиванов- ендокринолог. Прегледите ще се правят след авансово записване на телефон 0301/ 5-89-30.
Проявите за 70-годишния празник на инспекцията са проведени от РЗИ, в партньорство с Клъстер на здравните райони и общините Смолян и Рудозем.
На 2 декември в хотел " Кипарис алфа “ в Смолян от 15:30 часа ще се организира съвещание на Регионалния съвет по опазване на здравето с лектори доктор Мими Кубатева - шеф на здравната ревизия в Смолян и проф. Андрей Кехайов.
На 3 декември от 18:30 часа в ресторант " Орфей “ в Рудозем ще има полемика на тематика " Оптимизиране на активността на лечебните заведения “.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР