В поредица от интервюта ще ви запознаем с кандидатите за

...
В поредица от интервюта ще ви запознаем с кандидатите за
Коментари Харесай

Габриела Стоянова - първият общински съветник от ДПС в община Кюстендил

В поредност от изявленията ще ви срещнем с претендентите за народни представители от листата на Движение за права и свободи за 10 МИР Кюстендил.



Габриела Стоянова е първият общински консултант от Политическа партия " Движение за права и свободи " в община Кюстендил. Тя е сполучливо реализиращ се кадър в академията за млади политици на Младежко Движение за права и свободи като регионален младежи ръководител за област Кюстендил и трета в листата за Народни представители от региона.



Габриела има до себе си необикновено семейство, което с доста обич и наслада дава своята поддръжка за сполучливите инициативи на младия политик. Тя приключва " Връзки с обществеността " и " Социални действия ", като все още сполучливо се осъществя и в ПР - отдела на партията, направлявана от скъпия опит на Велислава Кръстева.

Габриела споделя: " За мен е изключителна горделивост и наслада да се докосна до подобен влиятелен и разбиращ от работата си експерт, а що се отнася до ръководенето на Младежкото Движение за права и свободи за област Кюстендил - това е сбъдната фантазия, то е сърцето на партията, партия напълно даваща опция за развиване на младежите, късмет да бъдат създатели на личната си история и цялостна поддръжка във всяко начинание! Младежката организация е динамичност, тя е вълнуваща и приятна работа, която те провокира непрекъснато да учиш нещо ново и да ставаш все по- добър. Младежкото Движение за права и свободи развива политики " за и със " младежите. Да си депесар за мен значи да работиш със сърце и да бъдеш постоянно дружно с хората, да ги изслушваш и съдействаш за решаването на проблемите им. Заедно с хората на 9 - ти юни можем да реализираме огромната ни цел! ", съобщи Габриела Стоянова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР