Безплатни гастроентерологични прегледи за здравноосигурени лица организира Първо вътрешно отделение

...
Безплатни гастроентерологични прегледи за здравноосигурени лица организира Първо вътрешно отделение
Коментари Харесай

Гастроентеролози преглеждат безплатно в МБАЛ - Пазарджик

Безплатни гастроентерологични прегледи за здравноосигурени лица провежда Първо вътрешно поделение на МБАЛ-Пазарджик, оповестиха от лечебното заведение.

Кампанията на гастроентеролозите ще започва на 1 ноември и ще продължи до 16 декември. Прегледите ще се правят в Първо вътрешно поделение от доктор Емилия Христова и доктор Минко Базитов.

От искащите да се съветват със експерт не се изисква направление от персонален доктор, нито възнаграждение, належащо е обаче авансово да си запишат час на тел: 0876749457, 0897025857.

Целта е да може да бъдат обхванати повече заболели, които имат признаци на гастроентерологични болести, както и такива, които нямат никакви признаци, само че имат безсимптомно протичащи болести на стомашно-чревния тракт, черния дроб и панкреаса.

Гастроентерологичните болести доста постоянно протичат без недоволства, само че могат да имат съществени последствия върху човешкия организъм.

С тази акция лекарите от Първо вътрешно поделение желаят да оказват помощ на колкото се може повече хора да ревизират здравословното си положение. Профилактичните прегледи са доста значими за ранната диагностика и навременното лекуване на разнообразни болести, безапелационни са експертите.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР