Безопасността на пътя е от основно значение, ето защо автомобилите

...
Безопасността на пътя е от основно значение, ето защо автомобилите
Коментари Харесай

Как да следим налягането на гумите в реално време

Безопасността на пътя е от главно значение, ето за какво колите би трябвало постоянно да бъдат изправни. Всеки водач знае, че един от ритуалите преди дълъг път е инспекцията на налагането на гумите.

 Най-очакваните джаджи през 2018 година
Най-очакваните джаджи през 2018 година

Виртуалната и аугментираната действителност напредват

То може и да ни се коства досадно, само че е значимо. Понякога, несъмнено, се случва и просто да го забравим. За всичко обаче си има решение.

Устройството FOBO Tyre прави това вместо нас. Нужно е само да го завъртим върху вентила на гумата. Чрез Bluetooth то изпраща информация до телефона ни за това какво е налягането във всяка една гума.

 Снимка 345426

Най-хубавото е, че не се постанова да го махаме всякога, а просто да го оставим върху вентила. FOBO Tyre ще ни изпрати известие, в случай че налягането на някоя от гумите се промени.

Обхватът на сигнала е до 30 метра, а батериите му устоят до две години. За сметка на това FOBO Tyre следи налягането на до 19 автомобила.

 Снимка 345427

Устройството е съвместимо с Android и iOS. Според Business Insider, налични са и модели за мотоциклети. Джаджата е създадена от компанията Salutica Allied Solutions, основана в Малайзия, а комплектът коства 100 паунда.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР