Безлихвени заеми до 6900 лв. ще могат да вземат хората,

...
Безлихвени заеми до 6900 лв. ще могат да вземат хората,
Коментари Харесай

Дават до 6900 лева безлихвени кредити

Безлихвени заеми до 6900 лева ще могат да вземат хората, които са били в поради пандемията. Правителството одобри промени в Програмата за гарантиране на безлихвени заеми за хора, лишени от опция да работят заради пандемията, изпълнявана от Българска банка за развиване. ББР подсигурява безлихвените заеми, които отпускат комерсиалните банки, сътрудници по програмата.

Дава се опция от поддръжката да се възползват повече хора, в това число тези, които са били в неплатен отпуск, а в следствие са оставали без работа и са отивали на трудовата борса. Дават се и повече благоприятни условия за разпределяне на на сезонните служащи и на младежите, които са почнали трудовата си активност през 2020 година

Въвеждат се редица облекчения за самоосигуряващите се лица, както и редица промени и в Рамковия механизъм за разпределяне и ръководство на заемите, за облекчение на процедурите.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
" Ще бъдат отпуснати и 200 млн. лева за чиновниците в неплатен...

Максималният размер на заема се усилва от 4500 лв. на 6900 лв.. Хората, които към този момент са взели безлихвен заем, още веднъж може да аплайват като общата сума на заемите не би трябвало да надвишава 6900 лева Удължава се срокът за кандидатстване за безлихвени заеми – до 30 юни 2021 година

Партньори по Гаранционната стратегия за даване на безлихвени заеми са общо 12 търговски банки. Това са Алианц банк, Банка ДСК, Инвестбанк, Интернешънъл Асет Банк, ОББ, Общинска, банка, Първа капиталова банка, Пощенска банка, Райфайзенбанк, Търговска банка Д, Централна кооперативна банка и УниКредит Булбанк.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР