Безжизнените тела на общо петима души бяха открити в къща

...
Безжизнените тела на общо петима души бяха открити в къща
Коментари Харесай

Откриха 5 души, застреляни в къща в Нови Искър

Безжизнените тела на общо петима души бяха открити в къща на в Нови Искър във вторник, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Към 16:20 ч. братът на една от жертвите се обадил в полицията, че не може да се свърже по телефона със своя непосредствен, с който постоянно поддържали контакт. Мъжът се опитвал да приказва с брат си от 29 декември. Накрая отишъл до къщата и от там викнал полиция.

Изпратените на адреса патрули от Второ районно ръководство на Столична дирекция на вътрешните работи намерили общо пет тела. Жертвите са мъж на междинна възраст, неговите наследник и щерка, надлежно на 22 и 16 години, тяхната баба на и приятелят на тийнейджърката, който бил на 18 година

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов

Най-вероятно убийството се е случило в Новогодишната нощ, уточни основният прокурор Сотир Цацаров.

Майката на убитите брат и сестра - Кети Николова Кюхова, на 44 години, се търси, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Обявен за търсене е и автомобил – джип BMW Х5, благосъстоятелност на убитото семейство.
 Кети Кюхова Кети Кюхова
Последователно са били убити – бащата, неговият наследник, дъщерята на дамата, която е оповестена за търсене, момчето – другар на убитото момиче и старата жена – майка на брачна половинка, която е била съвсем неподвижна, изясни основният прокурор.

Убитият и търсената жена Кети Кехайова са били във втори брак. Тя се търси, защото не е открита на мястото на престъплението.

По непотвърдена информация починалото семейство живеело в парцела от по-малко от 2 години.

На място се прави оглед. Към момента няма открито оръжие. Предстои изясняване на аргументите, довели до гибелта на жителите на парцела.

На мястото на престъплението отидоха ръководителите на Столична дирекция на вътрешните работи, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов и основният прокурор Сотир Цацаров.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР