Безжизнените тела на общо петима души бяха открити в къща

...
Безжизнените тела на общо петима души бяха открити в къща
Коментари Харесай

Пет трупа открити в къща на 14 километра от София

Безжизнените тела на общо петима души бяха открити в къща на ул. "Лозянски дол " в Нови Искър през днешния ден, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Към 16:20 ч. братът на една от жертвите се обадил в полицията, че не може да се свърже по телефона със своя непосредствен, с който постоянно поддържали контакт. Мъжът се опитвал да приказва с брат си от 29 декември. Накрая отишъл до къщата и оттова викнал полиция.
Изпратените на адреса патрули от Второ районно ръководство на Столична дирекция на вътрешните работи намерили общо пет тела - по първични данни - на възрастни мъж и жена на към 60 години, две млади дами на 18 и 20 години и момче на към 12 години.

По непотвърдена информация починалото семейство живеело в парцела от по-малко от 2 години. На място се прави оглед. Предстои изясняване на аргументите, довели до гибелта на жителите на парцела. От Спешна помощ оповестиха за Нова, че по телата на умрелите има следи от принуждение.

Основната версия, по която работят проверяващите, е ликвидиране. На мястото на престъплението дойдоха ръководителите на Столична дирекция на вътрешните работи и основният секретар на Министерство на вътрешните работи, Младен Маринов.

Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР