Безимотен ром на 34 години от видинското село Синаговци Людмил

...
Безимотен ром на 34 години от видинското село Синаговци Людмил
Коментари Харесай

Ром от Видин купи Ален мак

Безимотен ром на 34 години от видинското село Синаговци Людмил Петров е поел ръководството и собствеността на банкрутиралия емблематичен козметичен колос " Ален мак " в Пловдив. Това е видно от декларация-съгласие и пример от подписа, парафирана от него. Документът е удостоверен в София на 20 март 2017 година пред нотариус Красимир Спасов. В декларацията написа, че „ в качеството си на член на Съвета на шефовете и изпълнителен шеф на „ Ален мак България “ АД, заявявам, че съм склонен и одобрявам да бъда изпълнителен шеф на „ Ален мак България “ АД.

Решението Людмил Петров да оглави " Ален мак " е взето на изключително съвещание на Съвет на шефовете, извършено на 17 март 2017 година Тогава в управата били състав Иван Анастасов, Ленин Илиев и Крум Богданов. Тримата дали своят вот единомислещо избора на нови членове на директорския ръб - Людмил Петров, едноличната му компания „ Торади Петрос “ ЕООД и Диян Иванов. На всеки от тях е несъмнено месечно заплащане в размер на 600 лева На същото общо заседание е взето решение седалището и адресът на ръководство на сдружението да се промени от София, бул. „ Цар Освободител “ 8, на с. Киселчово, обл. Смолян, ул. „ 1-ва “ № 3. Оказва се, че такава улица в смолянското село не съществува.  

В новия правилник на „ Ален мак България “ АД, също признат на 17 март 2017, е посочено, че капиталът на сдружението е в размер на 50 хиляди лв.. От различен документ излиза наяве, че целият капитал е в ръцете на Людмил Петров. 5000 елементарни, налични поименни акции с право на глас, представляващи 10% от капитала на сдружението са на негово име, а останалите 45 000 /90 % от капитала/ - на едноличната му компания „ Торади Петрос “ ЕООД. Три дни по-късно посредством същата компания той е „ купил “ дяловете /500 акции/ и на  пловдивчанката Стефка Ганчева от „ Ален мак България Козметикс “ ЕООД, излиза наяве от контракт за покупко-продажба. Преди Ганчева притежател е бил Петър Терзиев, шурей на последния министър-председател на социалистическа България Георги Атанасов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР