Безапелационно най-много гласове събра Джулиана Гани, което й отреди първо

...
Безапелационно най-много гласове събра Джулиана Гани, което й отреди първо
Коментари Харесай

ТОП 5 на най-успешните родни плеймейтки

Безапелационно най-вече гласове събра Джулиана Гани, което й отреди първо място в тази ранглиста.

Миската, която се подреди на второ място в последното издание на Most Wanted 2018 съумя да притегли вниманието към себе си с блестящото си показване в шоуто. В последните години миската е едно от най-търсените рекламни лица у нас. През октомври силиконовото прелъщение за повторно бе поканена да украси корицата на Плейбой – България, нещо, с което нито една нейна колежка не може да се похвали. В Google и обществените мрежи, името на Джулиана е измежду най-търсените, а във фейсбук тя събра хиляди почитатели. В момента Джулката се радва на любовта си с Илиян Найденов, с който е на сантиментална отмора на Филипините.

На второ място в класацията се подрежда името на Златка Райкова, по-известна като Русата Златка.



Макар че в последните години Райкова умишлено избягваше медийни изяви, името и гръмна с нова мощ към раздялата с годеника й Георги Валентинов и връзката й с някогашния футболист Благой Георгиев. Въпреки големия хейт, който се изля върху двойката след присъединяване им в „ Биг Брадър “, очевидно Златка към момента има почитатели, които са дали своят вот за нея.

Трета е Нора Недкова.



Тук е необичайно наличието на Мис Плеймейт 2017, защото тя по никакъв метод не би могла да се подреди в ранглиста за сполучливи персони. По-скоро е събрала доста гласове около късото си присъединяване в последния сезон на ВИП Брадър. Тя напусна шоуто след серия кавги. В шоуто Недкова се показа като празноглава блонди кукла и си завоюва прозвището Нора Тъпото.

На четвърто място се класира Златка Димитрова.



Бургазлийката също се скри от медийния интерес в последните години. Напомни за себе си с раздялата с бащата на сина си – Миро и с късата си любовна случка с бургаски предприемач. Носителката на купата Мис Плеймейт 2009, си навлече гнева на своите колежки след изявление, че няма конкуренция и новите мераклийки за короната няма по какъв начин да повторят нейната популярност и триумф.

Най-изненадващо на пето място се подрежда Николета Лозанова, която стана Мис Плеймейт в далечната 2006-а.



От много време към този момент никой не се сеща за Николета Лозанова, чиято кариер на застаряващ модел минава през леглата на Божинов и Ники Михайлов, с който още веднъж са дружно след няколко години разлъка, до момента в който тя беше женена за Валери Божинов, който отмъкна от фолкпевицата Алисия. Макар че Лозанова не стопира да залива обществените мрежи с разголени снимки, тя от дълго време не забавна за никого.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР