Безакцизни цигари и алкохол иззеха криминалисти в Пловдив и Хисар,

...
Безакцизни цигари и алкохол иззеха криминалисти в Пловдив и Хисар,
Коментари Харесай

Спипаха жена от Столипиново с незаконни цигари, тя ги продавала на проверени клиенти

Безакцизни цигари и алкохол иззеха криминалисти в Пловдив и Хисар, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

При инспекция на сигнал за предпазване, разпространяване и контрабанда на акцизни артикули чиновници на Шесто районно управление (на МВР) направили инспекция на павилион. В комерсиалния обект, който се намира на улица "Възход ", работела 65-годишна жителка на кв. Столипиново.



Жената държала кутити без дължим по закон бандерол под тезгяха и ги продавала на "проверени " клиенти. В условия на необходимост било осъществено и претъсване на къщата и, където също били открити безакцизни цигари.

От павилиона и парцела са конфискувани близо 700 кутии цигари с разнообразни марки- "КАРЕЛИЯ ", "КАРЕЛИЯ СЛИМС " И "ДАВИДОФ СЛИМС ". Жената е арестувана в ареста.



Снимки: ОДМВР - Пловдив

При инспекция по линия безакцизни артикули, чиновници на районно управление (на МВР) Хисар посетили дома на 78-годишен гражданин на село Сухозем, община Калояново. От избено помещение в парцела униформени иззели пластмасови туби, бидони и бутилки с друга съдържимост, съдържащи повече от половин звук ракия. Това не е първото закононарушение на възрастния мъж.

Преди година чиновниците на реда са докуменитрали и друго закононарушение с безакзизни артикули, извършно от него – продажба на безакцизни цигари и тютюн, а мъжът е бил осъден по административен ред от Агенция Митници. Работата по случаите продължава по инструкции задени от способената прокуратура.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР