Без съмнение Доналд Тръмп... е казал на правителството на Колумбия,

...
Без съмнение Доналд Тръмп... е казал на правителството на Колумбия,
Коментари Харесай

Венецуелският президент: Тръмп е наредил да ме убият

" Без подозрение Доналд Тръмп... е споделил на държавното управление на Колумбия, на мафията в Колумбия, те да ме убият. Ако с мен в един миг се случи нещо, то Доналд Тръмп и президентът на Колумбия Иван Дуке ще носят отговорност за всичко, което се случва с мен ", съобщи в изявление за РИА Новости венецуелският президент Николас Мадуро.
Освен това Мадуро сподели, че би подкрепил предварителни парламентарни избори в обхваната от рецесия негова страна: " Би било доста добре да се проведат парламентарни избори в по-ранен стадий, това би било добра форма за политическа полемика ".
Венецуелският президент също по този начин бил подготвен за договаряния с подкрепяната твърдо от Съединени американски щати съпротива: " Готов съм да седна на масата за договаряния с опозицията, и да приказваме за положителното на Венецуела ".
Мадуро не крие " топлите си усеща " към Вашингтон. В Twitter той написа, че Съединените щати желаят да създадат от Венецуела Виетнам на Латинска Америка. " Народе на Съединените щати, апелирам за вашата поддръжка, с цел да бъдат отхвърлени опитите на администрацията на Доналд Тръмп да направи от моята татковина Виетнам на Латинска Америка. Ние няма да помволим това да бъде осъществено! "

Pueblo de los #EEUU, pido su apoyo para rechazar la injerencia del gobierno de Donald Trump que pretende hacer de Mi Patria un Vietnam en América Latina. ¡No Se Lo Permitas! ➡️https://t.co/tMRcVpgw9Y
— Nicolás Maduro (@NicolasMaduro) January 30, 2019
Представителите на днешната власт в Каракас не подминават в рецензиите си и други страни. Например външният министър Хорхе Ареаса жигосах испанският министър председател Педро Санчес като политик, " намерено подкрепящ реализирания от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп опит за прелом във Венецуела ", написа Ареаса в Twitter.
Лидерът на опозицията във Венецуела и оповестил се за краткотраен президент на страната Хуан Гуайдо пък прикани Европейски Съюз и Германия да наложат по образеца на Съединени американски щати наказания против държавното управление на Мадуро. В изявление за в. " Билд " той акцентира: " Нужни са ни нови наказания от страна на Европейски Съюз. Ние към този момент сме признателни на Германия и Европа за поддръжката на деятели, които бяха принудени да избягат. Надяваме се, че Европейски Съюз не просто заплашва с ултиматом Мадуро, само че и че след това ще предприеме ограничения. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР